Lézerharc - Mk Paintball

Üdvözöllek weboldalunkon!
A bal oldalon található menűsorból minden hasznos információt, leírást, tájékoztatást megtalálsz! Válassz programot, keress a közeledben egy pályát, és már csak foglalnod kell egy időpontot.
Tel: +36 30 536 4956 | email: mkpaintball2008@gmail.com
Tartalomhoz ugrás

Lézerharc

Lézerharc

A lézerfegyver nem használ lőszert, helyette egy infrasugár végzi a dolgát, így nincs a találatból adandó esetleges fájdalom, kellemetlenség. A felszerelés viszonylag könnyű (1,5 kg), így a kisebbek, gyerekek is nyugodtan játszhatják. A teljes szett egy fejérzékelőből és egy puskából áll. A fegyvereket eggyenként lehet programozni, ezáltal karaktereket hozhatunk létre, személyre szabva (pl. mesterlövész, katona, orvos), amelyek adott extra funkciókat is ellátnak. A lézerfegyvereken virtuális életek vannak, találatkor ezek száma folyamatosan csökken, majd az végül elfogy, és a játékos kiesik az adott játékból. A találatot a fejérzékelőkre és a fegyverekre adjuk le, illetve azok jelzik is őket. Teljesen interkatív, szimulált hangok mindent jeleznek (lövés, találat, gránát használata stb.) Nincs fájdalom, nincs kockázat, csak az igazi játékélmény.
Kinek ajánljuk?

Mindenkinek aki szeret pár órára a szabadban kikapcsolódni és egy izgalmas délutánt eltölteni akár barátaival, akár családjával. Fontos megjegyeznünk, hogy a rendszert bárhova ki tudjuk telepíteni, és kiérkezés után azonnal játékra is foghatóak. A környezetre semmilyen káros hatással nincs, használtuk már iskolában, tornateremben, parkban, családi házak kertjében, erdőben, táborban stb. tehát szinte bárhol használható. Tegyük fel gyermeked most lesz 10 éves. Nagy élmény elhozni őt valamelyik pályánkra egy szülinapi játék erejéig, de akár azt is megszervezheted, hogy nálatok a ház kertjében játszanak egyet a haverokkal!

Milyen játékot játszhatunk?

A paintball játékhoz hasonlóan felépített játékmenettel készülünk. A legkönyebb játéktól haladunk a nehezebb, komplikáltabb játékok felé. A szerepek beállítási lehetőségeit folyamatosan növeljük, ezáltal több feladat, és több kihívás is lesz 1-1 fordulóban. Statisztikát tudunk mutatni a játék végén.
Lézerharc kiegészítő szolgáltatásokat itt találsz.
A te játékod!
2022. Készítette Lukács Ádám.
Elérhetőség

Lukács Ádám E.V
Adószám: 65105364-2-25
www.mkpaintball.hu
+36305364956
STORY

A kikapcsolódás, a szabadidő és az élmények, melyet együtt élhettek át. Egy tökéletes program. Mindenkinek. Éld át az igazi extrém sportot! Válassz pályát, és irány a harc!

Vissza a tartalomhoz