Füzesabony - Pusztaszikszó - Mk paintball

 Tel: +36 30/536 4956 | mkpaintball2008@gmail.com | www.facebook.com/mkpaintball 

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Pályák
Füzesabony - Pusztaszikszó

A Füzesabony melletti pályánk közkedvelt a játékosok körében. A területet folyamatosan igazítjuk a kor (és a játékosok) igényeihez. A harctéren 3 pálya van kialakítva ami kisebb csoportoknál külön külön is használható, nagyobb létszámú csapatoknál pedig egybenyitva az egész harctér a rendelkezésre áll. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk!
A kialakított pályarészek külön-külön:
  • Speed, gyorspálya:
Egyszerűbb, átláthatóbb, gyorsabb pálya. Egy hektár területen felépített mesterséges fedezékekből, lövészárkokból, autóroncsokból álló pálya a pörgösebb játékosok kedvenc harctere. Változatossága, hogy kialakítva lett egy kerülő ösvény, így megkerülhető az ellenfél.


  • Épület:
Az örök kedvenc, a megunhatatlan, a több ezer négyzetméteren fekvő hatalmas irodaház. Nagy helyiségek, folyosó, félemelet, emelet. Rengeteg átjáró, ablakok, lőrések, sok épített fedezék, kint pedig egy fás - bokros rész veszi körül. Előről - hátulról támadható, vagy védhető. További előnyei: nyáron hűvös az épület így melegben is élvezhető a játék, továbbá esőben is lehet bent játszani.


  • Erdő:
A speed, és az épület mögött egy hektár területen erdei pálya is kialakításra került. Itt szintén építettünk sok fedezéket, bunkert, valamint sok - sok ösvény és temészetesen nagy fák teszik változatossá.További lehetőségek: A pálya mellett van parkoló, wc, kialakított terasz, bográcsozási lehetőség.
Ajánlott csapatlétszám: 10-30 fő

Elhelyezkedés:

A terület Füzesabony mellett észak-nyugatra található Pusztaszikszó és a 3-as főút között.
GPS: É 47°76'57.7" × K 20°38'12.0"

Megközelítés autóval:
Eger irányából, Maklárt elhagyva a körforgónál (MOL benzinkút) első kijárat (Kerecsend irányába, 3-as főút) majd a következő lehetőségnél kb. 500 méter múlva (a Csomópont Büfénél) balra, majd egyenesen és kb. 300 méter múlva jobb oldalt a pályához értek!
Kerecsend felől: Kerecsendet elhagyva kb. 3 km múlva jobb oldalt a büfénél kell lehajtani, mellette tovább egyenesen az úton, 300 méter múlva megérkeztetek.

Egerből félóránként (hétvégén óránként) indul busz Pusztaszikszóra, illetve visszafele is. A pályától 300 méterre található a buszmegálló, így nem kell sokat gyalogolni sem.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz